Vrijgezellenfeest VIDEOCLIP

Wilt u een origineel vrijgezellenfeest organiseren? Maak dan nu samen met de aanstaande bruid of bruidegom een eigen videoclip!

Als eerst word er een liedje uitgekozen, welke past bij de vrijgezel. DC Flashdance zet op het verzoeknummer een script en choreochrafie in elkaar. Voor de opnames worden een paar spetterende moves aangeleerd en ook degenen met weinig danservaring zullen ervaren dat zij dit ook lekker mee kunnen doen.Vervolgens speelt de vrijgezel de hoofdrol in een videoclip die in 3 uur, in Veenendaal wordt opgenomen (of een door u uitgekozen locatie). Er worden diverse leuke shots gemaakt van jullie performances, en jullie zullen een geweldige dag beleven! Alle beelden worden gemonteerd en binnen 2 weken na opname wordt digitaal een complete videoclip geleverd.

Jullie eigen clip is een uniek cadeau voor het bruidspaar, en natuurlijk geweldig om te laten zien op de bruiloft! 

Videoclip vrijgezellenfeest

   Prijzen     

 

3 uur durende video-opname in Veenendaal voor 8 personen 

 

   € 240.- incl btw  

Extra persoon

   € 30.- pp

1 glas bubbels (met of zonder alcohol)

   + € 1.50 p.p. 

Extra opties

 
Friet en 1 snack na afloop    + € 3.50 pp
Belegde Broodjes     + € 2.50 pp
Snacks    + € 1.50 pp

 

  • Eigen locatie:  Hierbij komen dan reiskosten en arbeidsloon afhankelijk van afstand (op locatie, is het helaas niet mogelijk om uit 1 van de extra opties te kiezen, jullie zijn uiteraard vrij om dit zelf te verzorgen.
  • Inclusief:         Onbeperkt water en limonade, montage en videoclip digitaal
  • Optioneel:       Huur verkleedkleding en accessoires € 20.- ------ eten/ drinken (kosten afhankelijk van aantal personen